Kunskap & odlarglädje
sedan 1947

Vi odlar mycket, från frö och stickling

Välkommen till oss

Vi på Tuna Trädgård är stolta över den kunskap vi har och den odlarglädje vi känner. Vi odlar mycket från frö och stickling och följer växten fram tills kunden köper den. Detta gör att vi vet att kvaliteten är den bästa.

Vi odlar och säljer sommarblommor, kryddor, grönsaksplantor och perenner. Utöver det vi odlar själva har vi i vårt sortiment även rosor, klätterväxter, prydnadsträd, prydnadsbuskar, rhododendron och ett urval barrväxter, fruktträd och bärbuskar. Häckplantor och andra önskemål tar vi gärna hem på beställning.

Vår handelsträdgård finns i Mälardalen, utanför Örsundsbro i Enköpings kommun och vi värmer våra byggnader genom eldning av flis (koldioxidneutralt).

På Tuna Trädgård använder vi biologiskt växtskydd – nyttodjur och nyttosvampar istället för gifter! Detta för en bra arbetsmiljö, säkra produkter och en giftfri miljö. Prova du också, vi har produkter för hemmabruk. Vill du veta mer om biologiskt växtskydd?

Aktuellt!

Stora planteringsveckan pågår t.om söndag 10 september med fina erbjudanden på fruktträd, rosor,perenner.m.m.

Vitlök är nu tillgängligt.

Cafét öppet sista helgen för säsongen.

Sommaren är här och i växthusen är sortimentet lite annorlunda nu. I perennagård och plantskola stort utbud.

Brett sortiment perenner, buskar, träd, rosor , klätteräxter, fruktträd o bärbuskar och många sorter för ätbart i trädgården. Gödning o växtvård, jord m.m.

Välkomna att botanisera.

Säsongen 2023 nu i full gång och sommarcaféet är öppet